Urządzenia i Akcesoria
Shrimp stuffed bell peppers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
fresh coriander roughly chopped10 sprigs
-
250 g short-grain riceEgyptian rice250 g
-
water1000 g
-
peppers, mixed medium-sized10 - 12
-
onions cut into quarters200 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
ground cumin1 tsp
-
Arabian spice mix1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
ripe tomatoes cut into quarters300 g
-
sugar1 tsp
-
small green chillies2
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
raw shrimps, peeled, deveined400 g
-
lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.5 g
Kalorie
2079 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Węglowodany
51.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Sous-vide Artichokes
55min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Yoghurt and cucumber salad
5min
Chicken moghrabieh
1h 25min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Polenta
1h
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Okra and meat stew (bamia)
1h
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min