Urządzenia i Akcesoria
Spicy sea bass (samke harra)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
1500 g gilthead bream, whole, guttedsea bass (2-4 pieces), gutted1500 g
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
ground cumin1 tsp
-
dried bay leaf4
-
lemon cut into slices1
-
fresh coriander roughly chopped50 g
-
garlic cloves10
-
onions cut into quarters120 g
-
ripe tomatoes cut into halves250 g
-
water200 g
-
ground hot paprika1 level tsp
-
freshly squeezed lemon juice100 g
-
ground coriander1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.4 g
Kalorie
887 kJ /
212 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey Mustard Salmon en Papillote
40 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Pork Roast with Pistachio stuffing
Brak ocen
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 godz.
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40 min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30 min
Crown Roast of Lamb
1 godz. 40 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Vegetarian Beehoon
25 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min