Urządzenia i Akcesoria
Spicy sea bass (samke harra)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
1500 g gilthead bream, whole, guttedsea bass (2-4 pieces), gutted1500 g
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
ground cumin1 tsp
-
dried bay leaf4
-
lemon cut into slices1
-
fresh coriander roughly chopped50 g
-
garlic cloves10
-
onions cut into quarters120 g
-
ripe tomatoes cut into halves250 g
-
water200 g
-
ground hot paprika1 level tsp
-
freshly squeezed lemon juice100 g
-
ground coriander1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.4 g
Kalorie
887 kJ /
212 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Brazilian Limeade
10 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Lemongrass Chicken Soup
50 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30 min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30 min
Persian Chicken and Rice
1 godz. 35 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Ceviche
1 godz. 10 min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 min