Urządzenia i Akcesoria
Spicy sea bass (samke harra)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
1500 g gilthead bream, whole, guttedsea bass (2-4 pieces), gutted1500 g
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
ground cumin1 tsp
-
dried bay leaf4
-
lemon cut into slices1
-
fresh coriander roughly chopped50 g
-
garlic cloves10
-
onions cut into quarters120 g
-
ripe tomatoes cut into halves250 g
-
water200 g
-
ground hot paprika1 level tsp
-
freshly squeezed lemon juice100 g
-
ground coriander1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.4 g
Kalorie
887 kJ /
212 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon kabsa
40 min
Butternut Queso (Matthew Kenney) Metric
5 godz. 15 min
Tom kha prawns
25 min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5 godz.
Spiced lamb flatbread
1 godz. 50 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Shrimp stuffed bell peppers
1 godz. 25 min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 godz. 20 min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 godz.
Sicilian Salad
30 min
Bamia (okra and meat stew)
55 min
Okra and meat stew (bamia)
1 godz.