Urządzenia i Akcesoria
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 7 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Piri Piri Sauce
-
garlic cloves3
-
chillies, type Fresno, fresh stems removed, halved4
-
'chile de árbol' chillies, dried to taste2 - 4
-
ground smoked paprika½ tsp
-
salt, coarse1 tsp
-
oregano, dried½ tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
red wine vinegar45 g
-
whole chicken spatchcocked (see Tip)1500 - 1600 g
Vegetable Salad and Grilling
-
mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (3 cm/2 in.)450 g
-
mayonnaise100 g
-
salt (opcjonalnie) to taste¼ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
904 mg
Białko
65 g
Kalorie
3665 kJ /
876 kcal
Tłuszcz
63 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ultimate Ice Blended Bandung
10 min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1 godz. 20 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Tandoori chicken
45 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 godz. 30 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 min
Baked Salmon Sushi Cups
30 min