Urządzenia i Akcesoria
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 7 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Piri Piri Sauce
-
garlic cloves3
-
chillies, type Fresno, fresh stems removed, halved4
-
'chile de árbol' chillies, dried to taste2 - 4
-
ground smoked paprika½ tsp
-
salt, coarse1 tsp
-
oregano, dried½ tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
red wine vinegar45 g
-
whole chicken spatchcocked (see Tip)1500 - 1600 g
Vegetable Salad and Grilling
-
mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (3 cm/2 in.)450 g
-
mayonnaise100 g
-
salt (opcjonalnie) to taste¼ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
904 mg
Białko
65 g
Kalorie
3665 kJ /
876 kcal
Tłuszcz
63 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed chocolate flan cake
2 godz. 40 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Lamb biryani with vegetable curry
1 godz. 30 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Chicken Mushroom Fajitas
1 godz.
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 min
Tandoori chicken
45 min
Bing Tang Hu Lu (Candied Strawberry Sticks)
40 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min
Sage and black garlic butter
10 min