Oven Mushroom and Beef Burger

Oven Mushroom and Beef Burger

3.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portion

Składniki

  • shiitake mushroom, fresh halved
    225 g
  • portobello mushroom, fresh halved
    60 g
  • king oyster mushroom, fresh halved
    115 g
  • fresh brown mushrooms halved
    60 g
  • ground beef broken into pieces
    450 g
  • breadcrumbs, dried
    60 g
  • liquid aminos, type Bragg
    30 g
  • black pepper, freshly ground
    1 tsp
  • egg, large (65-70 g)
    2
  • Worcestershire sauce
    2 tsp
  • cheddar cheese
    4 slice
  • hamburger bun toasted
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 779.6 kcal / 3261.8 kJ
Białko 44.8 g
Tłuszcz 39.8 g
Węglowodany 59.5 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 16.1 g
Sód 1316.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...