
Urządzenia i Akcesoria
Oven Mushroom and Beef Burger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portion
Składniki
-
shiitake mushroom, fresh halved225 g
-
portobello mushroom, fresh halved60 g
-
king oyster mushroom, fresh halved115 g
-
fresh brown mushrooms halved60 g
-
ground beef broken into pieces450 g
-
breadcrumbs, dried60 g
-
liquid aminos, type Bragg30 g
-
black pepper, freshly ground1 tsp
-
egg, large (65-70 g)2
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
cheddar cheese4 slice
-
hamburger bun toasted4
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
779.6 kcal /
3261.8 kJ
Białko
44.8 g
Tłuszcz
39.8 g
Węglowodany
59.5 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Sód
1316.2 mg