Urządzenia i Akcesoria
Oven Mushroom and Beef Burger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portion
Składniki
-
shiitake mushroom, fresh halved225 g
-
portobello mushroom, fresh halved60 g
-
king oyster mushroom, fresh halved115 g
-
fresh brown mushrooms halved60 g
-
ground beef broken into pieces450 g
-
breadcrumbs, dried60 g
-
liquid aminos, type Bragg30 g
-
black pepper, freshly ground1 tsp
-
egg, large (65-70 g)2
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
cheddar cheese4 slice
-
hamburger bun toasted4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1316.2 mg
Białko
44.8 g
Kalorie
3261.8 kJ /
779.6 kcal
Tłuszcz
39.8 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Węglowodany
59.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Sauté
15 min
Chicken Noodle Soup
50 min
Apple and Pear Detox Juice
10 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Mediterranean Chicken
35 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Stir-fry Chayote
25 min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 godz. 20 min
Pasta with lentils and sausage
35 min
Hollandaise sauce
15 min
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min