Wersje kompatybilne
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Baked fish
- 1 - 2 pinches salt, fine, to taste
- 6 - 8 cod fillets (2.54 cm/1-in. thick, approx. 995 g)
- 1 - 2 pinches black pepper, freshly ground, to taste
- 100 g baby spinach, fresh
-
395
g shrimp, raw, peeled, deveined
lub 395 g mussels, fresh, cleaned - 340 g whipping cream, light
- 200 g goat's cheese, in pieces
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 2 mixed bell peppers, green and red, deseeded, julienned
- 995 g water, to clean
Rice
- 395 g rice, white, type basmati
- 1 tsp salt, fine, to taste
- 1 tsp black pepper, freshly ground, to taste
- 45 g extra virgin olive oil
- 625 g water
- 1 tbsp chicken stock paste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3720 kJ / 889 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Tłuszcz nasycony
- 24 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 1105 mg
Alternatywne przepisy
Sweet and Sour Pork
35 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Sicilian prawn salad
40 min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
Keine Bewertungen
Baked Alaska
28 Std. 40 Min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2 Std. 15 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Strawberry Chiffon Pie
2 godz. 20 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Steak tartare
30 min
Creamy pea soup
40 min