Urządzenia i Akcesoria
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Baked fish
-
salt, fine to taste1 - 2 pinches
-
cod fillets (2.54 cm/1-in. thick, approx. 995 g)6 - 8
-
black pepper, freshly ground to taste1 - 2 pinches
-
baby spinach, fresh100 g
-
395 g mussels, fresh, cleanedshrimp, raw, peeled, deveined395 g
-
whipping cream light340 g
-
goat's cheese in pieces200 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
mixed bell peppers, green and red deseeded, julienned2
-
water to clean995 g
Rice
-
rice, white, type basmati395 g
-
salt, fine to taste1 tsp
-
black pepper, freshly ground to taste1 tsp
-
extra virgin olive oil45 g
-
water625 g
-
chicken stock paste1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1105 mg
Białko
53 g
Kalorie
3720 kJ /
889 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caprese Frittata
30 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Chicken Fricassee (Metric)
55 min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1 godz. 15 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Moroccan chicken and couscous
45 min
Potato cakes
45 min
Artisan Bread (Betty) Metric
4 godz. 35 min