Urządzenia i Akcesoria
Baked falafel kofta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 pieces
Składniki
-
white bread toasted and cut into pieces100 g
-
water500 g
-
potatoes cut into cubes (2-3 cm)200 g
-
garlic cloves4
-
red onions cut into quarters200 g
-
olive oil plus extra for greasing and brushing10 g
-
fresh parsley leaves only20 sprigs
-
fresh coriander roughly chopped20 sprigs
-
130 g cooked chickpeas, drainedcanned chickpeas drained130 g
-
250 g canned black beans, drainedcooked black-eyed beans drained250 g
-
ground cumin1 tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
tahini paste (30 g)1 tbsp
-
2 tbsp lime juicelemon juice2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.4 g
Kalorie
288 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1 godz.
Ratatouille
40 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Quinoa and Sweet Potato Rolls
1 godz. 30 min
Chicken moghrabieh
25 godz. 15 min
Tahini dip (tarator)
5 min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 godz. 25 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Egg white omelette
35 min
Gazelle horns
1 godz.
Ratatouille
40 min
Caponata
50 min