Urządzenia i Akcesoria
Muhamara dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
450 g
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread in pieces40 g
-
350 g fresh Aleppo peppers, roasted, cut into pieces, skin and seeds removed (see tip)red pointed peppers roasted, cut into pieces, skin and seeds removed (see tip)350 g
-
garlic cloves2 - 4
-
shelled walnuts75 g
-
pomegranate molasses2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice adjust to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
1 tsp dried chilli flakesAleppo pepper flakes (opcjonalnie)1 tsp
-
salt adjust to taste½ tsp
-
fresh parsley or mint leaves, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 450 g
Białko
18.1 g
Kalorie
7891 kJ /
1886 kcal
Tłuszcz
172.6 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baba Ganoush
1 godz.
'Qamar el-din' juice
5 min
Tahini dip (tarator)
5 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Sun-dried tomato tartare
15 min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1 godz. 10 min
Tarator (tahini dip)
5 min
Muhamara dip
30 min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 godz. 35 min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 min
Moroccan Zaalouk
1 godz. 5 min