Urządzenia i Akcesoria
Soy bolognese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
carrots cut into pieces400 g
-
olive oil20 g
-
canned chopped tomatoes800 g
-
soy granule not soaked125 g
-
water100 g
-
tomato purée90 g
-
fine salt1 tsp
-
hot paprika powder½ tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
sugar1 tsp
-
marjoram, dried or fresh1 tsp
-
basil, dried or fresh, finely chopped1 ½ tsp
-
ground cinnamon2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1053 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
11.4 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vibrant Vegan
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk
45 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Tofu stew
30 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Garlic chickpea breads (Panisses)
30 min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1 godz. 15 min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Soy goulash with dumplings
1 godz. 25 min
Steamed Tofu
30 min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Vegetable paella
40 min