Urządzenia i Akcesoria
Green beans with tomato and parsley
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove (opcjonalnie)½
-
onion chopped80 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh400 g
-
water100 g
-
salt1 level tsp
-
green beans, fresh washed400 g
-
pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.5 g
Kalorie
732 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1h 10min
Cucumber soup
25min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1h 30min
Tuna stew with potatoes
40min
Stuffed vegetables
1h 20min
Oat porridge with dates and cardamom
20min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Creamed spinach
15min
Vegetable-topped bread
40min
Meatballs in Spanish sauce
55min
Peas with ham
30min
Spinach and tomato quiche
1h 45min