Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
whole chicken legs (approx. 2 whole legs), cut in pieces (4 cm)600 - 650 g
-
light soy sauce50 g
-
oyster sauce50 g
-
dark soy sauce30 g
-
white pepper powder1 tsp
-
dark sesame oil (roasted)1 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
salted fish toasted, cut in small pieces20 g
-
cooking oil20 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in slices5
-
Chinese sausages (opcjonalnie) (approx. 2 sausages), casing removed, cut in thin slices100 g
-
water450 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcjonalnie)30 g
-
sugar½ tsp
-
350 g Bario rice, rinsedparboiled basmati rice rinsed350 g
-
spring onions chopped, to garnish1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1262 mg
Białko
26 g
Kalorie
2272 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shallot Oil
25 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Braised Yee Mee
30 min
Fried Beehoon
20 min
Lemon Chicken
25 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min
Chicken Porridge
35 min