
Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
whole chicken legs (approx. 2 whole legs), cut in pieces (4 cm)600 - 650 g
-
light soy sauce50 g
-
oyster sauce50 g
-
dark soy sauce30 g
-
white pepper powder1 tsp
-
dark sesame oil (roasted)1 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
salted fish toasted, cut in small pieces20 g
-
cooking oil20 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in slices5
-
Chinese sausages (opcjonalnie) (approx. 2 sausages), casing removed, cut in thin slices100 g
-
water450 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcjonalnie)30 g
-
sugar½ tsp
-
parboiled basmati rice rinsed350 g
-
spring onions chopped, to garnish1 - 2 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
543 kcal /
2272 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
54 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
1262 mg