Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 - 650 g whole chicken legs (approx. 2 whole legs), cut in pieces (4 cm)
- 50 g light soy sauce
- 50 g oyster sauce
- 30 g dark soy sauce
- 1 tsp white pepper powder
- 1 tsp sesame oil
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger
- 20 g salted fish, toasted (see tips), cut in small pieces
- 20 g cooking oil
- 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, cut in slices
- 100 g Chinese sausages (approx.. 2 sausages), casing removed, cut in thin slices
- 450 g water
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- ½ tsp sugar
- 350 g parboiled rice, Basmati or Bario, rinsed
- 1 - 2 sprigs spring onions, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2272 kJ / 543 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 1262 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25 min
Chicken porridge with century egg
30min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Stir Fried Whole Fish
20min
Lemon Chicken
25 min
Braised Yee Mee
30min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30 min
Chicken Porridge
1óra 10p
Fast and easy stir fried mee hoon
20min
Ginger sesame oil chicken
25 min