Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice

Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice

4.3 87 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • whole chicken legs (approx. 2 whole legs), cut in pieces (4 cm)
    600 - 650 g
  • light soy sauce
    50 g
  • oyster sauce
    50 g
  • dark soy sauce
    30 g
  • white pepper powder
    1 tsp
  • dark sesame oil (roasted)
    1 tsp
  • garlic cloves
    3
  • fresh ginger
    20 g
  • salted fish toasted, cut in small pieces
    20 g
  • cooking oil
    20 g
  • dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in slices
    5
  • Chinese sausages (opcjonalnie) (approx. 2 sausages), casing removed, cut in thin slices
    100 g
  • water
    450 g
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcjonalnie)
    30 g
  • sugar
    ½ tsp
  • parboiled basmati rice rinsed
    350 g
    350 g Bario rice, rinsed
  • spring onions chopped, to garnish
    1 - 2 sprigs

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 543 kcal / 2272 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 54 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 1262 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...