Urządzenia i Akcesoria
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
yam (taro roots) peeled and cut in chunks600 g
-
water400 g
-
gingko nuts peeled and rinsed80 g
-
sugar adjust to taste80 - 130 g
-
cooking oil30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
1167 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised pork belly
55 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Sesame Crème
10 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Yam Rice
45 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min