Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g water
- 80 g gingko nuts, peeled and rinsed
- 600 g yam (taro roots), peeled and cut in chunks
- 80 - 130 g sugar, adjust to taste
- 30 g cooking oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1167 kJ / 279 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Yam Rice
45 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Hakka Yam Abacus
20 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Braised pork belly
55 Min
Homemade Soy Milk
35 Min
Sesame Crème
10 Min