
Urządzenia i Akcesoria
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portion
Składniki
-
taro (yam), peeled and cut in chunks600 g
-
water400 g
-
gingko nuts peeled and rinsed (see tips)80 g
-
sugar adjust to taste80 - 130 g
-
vegetable oil30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
279 kcal /
1167 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
56 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Sesame Crème
10 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Yam Rice
45 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Mapo tofu
15 min
Braised pork belly
55 min