Urządzenia i Akcesoria
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portion
Składniki
-
taro (yam), peeled and cut in chunks600 g
-
water400 g
-
gingko nuts peeled and rinsed (see tips)80 g
-
sugar adjust to taste80 - 130 g
-
vegetable oil30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
1167 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Braised pork belly
55 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Sesame Crème
10 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Yam Rice
45 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min