
Urządzenia i Akcesoria
Tarte aux pommes râpées
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
de farine blanche d'épeautre200 g
-
de sel½ c. à café
-
de beurre froid, en morceaux (1 cm)75 g
-
d'eau50 g
-
d'amandes moulues50 g
-
œufs2
-
de lait150 g
-
de crème entière100 g
-
d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)1 c. à soupe
-
gousse de vanille en poudre½ c. à café de
-
de sucre brut gros30 g
-
de pommes cœur retiré, coupées en huit700 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
668 kcal /
2784 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tartes hivernales
6 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria