Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Farro Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
-
farro7 oz
-
water divided52 oz
-
lemon (approx. 5 oz)1
-
salt to taste1 tsp
-
freshly ground pepper to taste¼ tsp
-
parsley leaves and tender stems½ oz
-
olive oil2 oz
-
red wine vinegar½ oz
-
red onions quartered and broken into pieces, divided6 ½ oz
-
green bell pepper seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)2 oz
-
red bell pepper seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)2 oz
-
Roma tomatoes diced (½ in.) pieces (approx. 2 tomatoes)7 oz
-
Lebanese cucumbers diced (½ in.), (approx. ¼ cucumber)5 oz
-
garlic cloves3
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme leaves only, divided6 sprigs
-
mixed salad greens3 oz
-
feta cheese drained, crumbled to garnish4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
587.8 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
1191.9 kJ /
284.9 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
32.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rainbow Bowl
1 godz. 15 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Southwest Quinoa
40 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Green Shakshuka
40 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min