Mediterranean Farro Salad

Mediterranean Farro Salad

4.8 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions

Składniki

  • farro
    7 oz
  • water divided
    52 oz
  • lemon (approx. 5 oz)
    1
  • salt to taste
    1 tsp
  • freshly ground pepper to taste
    ¼ tsp
  • parsley leaves and tender stems
    ½ oz
  • olive oil
    2 oz
  • red wine vinegar
    ½ oz
  • red onions quartered and broken into pieces, divided
    6 ½ oz
  • green bell pepper seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)
    2 oz
  • red bell pepper seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)
    2 oz
  • Roma tomatoes diced (½ in.) pieces (approx. 2 tomatoes)
    7 oz
  • Lebanese cucumbers diced (½ in.), (approx. ¼ cucumber)
    5 oz
  • garlic cloves
    3
  • dried bay leaves
    2
  • fresh thyme leaves only, divided
    6 sprigs
  • mixed salad greens
    3 oz
  • feta cheese drained, crumbled to garnish
    4 oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 587.8 mg
Białko 8.3 g
Kalorie 1191.9 kJ / 284.9 kcal
Tłuszcz 14.3 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Węglowodany 32.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...