Mediterranean Farro Salad
TM6 TM5

Mediterranean Farro Salad

4.9 (16 ocen)

Składniki

  • 7 oz farro
  • 52 oz water, divided
  • 1 lemon (approx. 5 oz)
  • 1 tsp salt, to taste
  • ¼ tsp freshly ground pepper, to taste
  • ½ oz parsley, leaves and tender stems
  • 2 oz olive oil
  • ½ oz red wine vinegar
  • 6 ½ oz red onions, quartered and broken into pieces, divided
  • 2 oz green bell pepper, seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)
  • 2 oz red bell pepper, seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)
  • 7 oz Roma tomatoes, diced (½ in.) pieces (approx. 2 tomatoes)
  • 5 oz Lebanese cucumbers, diced (½ in.), (approx. ¼ cucumber)
  • 3 garlic cloves
  • 2 dried bay leaves
  • 6 sprigs fresh thyme, leaves only, divided
  • 3 oz mixed salad greens
  • 4 oz feta cheese drained, crumbled to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1191.9 kJ / 284.9 kcal
Białko
8.3 g
Węglowodany
32.1 g
Tłuszcz
14.3 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Błonnik
5.6 g
Sód
587.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy