Pasta "alla Norma"
TM6 TM5

Pasta "alla Norma"

4.2 ( 6 ocen )

Składniki

  • 2 eggplants (approx. 24.5 - 25 oz) cubed (approx. ¾ in.)
  • 2 ½ tsp salt divided
  • 1 oz extra virgin olive oil plus extra to sauté
  • 2 garlic cloves
  • 28 oz plum tomatoes ripe, peeled, quartered, deseeded
    lub 17 ½ oz canned whole tomatoes
  • 1 pinch sugar
  • 4 sprigs fresh basil leaves only, dried and hand torn, divided
  • 1 pinch freshly ground black pepper
  • 53 oz water
  • 10 ½ oz pasta dry, e.g. farfalle (bow tie pasta)
  • 3 ½ oz ricotta salata drained
    lub 3 ½ oz ricotta al forno drained

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
302 kcal / 1264 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy