Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de sucre
- 130 g de biscuits secs, type Petit Beurre®
- 50 g de guimauves (ou 12 Chamallows®)
- 200 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 100 g de beurre, en morceaux
- 1 œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 672 kJ / 161 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau choco-coco
40 min
Amandes cacao moka
50 min
Tarte aux poires séchées du Toggenbourg
Brak ocen
Focaccia poires et gorgonzola
Brak ocen
Tranche marbrée chocolat-orange
2h 40min
Roses des sables
50 min
American apple pie
1 godz. 20 min
Mousse au chocolat noir et caramel
4h 30min
Muffins au lard
50 min
Tiramisu stracciatella
2h 30min
Gâteau à la crème
45 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h