Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 - 100 g de sucre, selon vos goûts
-
½
c. à café d'extrait de vanille, naturel (ou 1 c. à café de sucre vanillé fait maison)
lub 1 zeste de citron (sans la peau blanche) - 40 g de farine
- 500 g de lait
- 2 œufs (env. 60 g chacun)
- 25 g de cacao en poudre non sucré (tout type)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 40.6 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain à la patate douce et à la banane
2h
Caramels au beurre salé
1 godz. 45 min
Crème Thermomix® pour les fêtes
25min
Tarte à la courge
Keine Bewertungen
Saumon sur chou pointu à la crème, accompagné de pommes de terre persillées
1h 10min
Petits pains au lait
2 Std. 5 Min
Confiture avec sucre gélifiant
30 min
Tarte aux pommes façon crumble
2h 30min
Cake choco-courgettes
1h 25min
Flans de semoule
1 Std. 15 Min
Mousse au mocca rapide
5min
Cake Mississippi clair
1 Std. 15 Min