Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de noisettes
- 180 g de sucre
- 80 g de miel
- 130 g de beurre, en morceaux
- 150 g de crème
- 180 g d'amandes, moulues
- 150 g de glaçage foncé, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 204 kJ / 49 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits aux noix
1h 15min
Hiboux en fromage
Brak ocen
Focaccia sucrée aux noisettes
1h 45min
Crème au chocolat
3h 15min
Crème renversée au chocolat
Brak ocen
Amaretti à l'abricot
40 Min
Glace au caramel
9h
Pain au vin rouge et aux noix
15j 30 menit
Focaccia croustillante
2h 10min
Tresse russe aux canneberges
3h
Flans de semoule
1h 15min
Gâteau de Linz
1 Std.