Urządzenia i Akcesoria
Florentins
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
100 morceaux
Składniki
-
100 g de noisettes
-
180 g de sucre
-
80 g de miel
-
130 g de beurre en morceaux
-
150 g de crème
-
180 g d'amandes moulues
-
150 g de glaçage au chocolat noir en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 morceau/part
Białko
1 g
Kalorie
204 kJ /
49 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Knöpflis à l’ail des ours
1h
Pain bis en cocotte
2h 25min
Vermicelles
3h 15min
Cuchaule
2h 30min
Mille-feuilles
2h 25min
Focaccia aux anchois
1h 45min
Biberlis d'Appenzell
2h 20min
Croissants aux noisettes
1h 40min
Bricelets
2h 30min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Cacahuètes épicées
45min
Läckerli de Bâle
1h 10min