Urządzenia i Akcesoria
Florentins
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
100 morceaux
Składniki
-
100 g de noisettes
-
180 g de sucre
-
80 g de miel
-
130 g de beurre en morceaux
-
150 g de crème
-
180 g d'amandes moulues
-
150 g de glaçage au chocolat noir en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 morceau/part
Białko
1 g
Kalorie
204 kJ /
49 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Läckerli de Bâle
1 godz. 10 min
Crêtes de coq
24 godz.
Crackers au fromage
2 godz. 30 min
Miroirs
1 godz. 40 min
Bâtonnets aux noisettes
1 godz. 50 min
Pavé au chocolat épicé
12 godz.
Forêt noire
2 godz. 30 min
Sablés viennois au chocolat
50 min
Tresse russe aux canneberges
3 godz.
Gâteau de Linz
1 godz.
Bruns de Bâle
8 godz. 40 min
Milanais
3 godz.