Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 citrons, le zeste fin de 2 citrons uniquement
- 170 g de sucre
- 250 g de lait entier
- 250 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 2 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1309 kJ / 313 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace au miel
17u. 45min
Profiteroles
2h 15 min.
Glace à la pomme et au lait de coco
10min
Focaccia sucrée aux noisettes
1h 45min
Croquant au chocolat
15u.
Focaccia sans gluten
1h
Grains de cafe
1h 15min
Tourte au sureau et yogourt
7h 15min
Mousse aux myrtilles
10min
Crème au jus de pomme
4 Std. 15 Min
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min