Urządzenia i Akcesoria
Crème au chocolat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
6 jaunes d'œufs
-
125 g de sucre
-
250 g de lait entier
-
170 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao en morceaux
-
250 g de crème, 35 % de m.g.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1463 kJ /
351 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Monstres de purée de pommes de terre au four
Brak ocen
Œufs colorés en vert
Brak ocen
Œufs colorés en bleu clair
55 min
Riz à la tomate
30 min
Riz au lait
1 godz.
Glace au citron
12 godz. 30 min
Beignets aux pommes
45 min
Pain perdu
30 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Sauce béchamel
15 min
Flans de semoule
1 godz. 15 min
Gâteau à la crème
45 min