Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 jaunes d'œufs
- 125 g de sucre
- 250 g de lait entier
- 170 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 250 g de crème, 35 % de m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1463 kJ / 351 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe au potiron
35 Min
Moelleux au chocolat
45 Min
Crème brûlée
4 godz. 50 min
Riz à la tomate
30 min
Riz au lait
1j
Yaourt au chocolat
12h 25min
Beignets aux pommes
45 Min
Moelleux au chocolat
1j 30 menit
Crème renversée au chocolat
Brak ocen
Assortiment de truffes au chocolat
45 Min
Ragoût d'agneau
50 menit
Gâteau à la crème
45 Min