Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 peren (ong. 200 g), in stukken
- 1 venkelknol (ong. 120 g), in stukken
- 400 g appelsap
- 1 tl gedroogd gemalen kurkuma
- 200 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 glas
- Kalorie
- 241 kJ / 58 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min
Detoxsapje met appel en peer
10min
Sinaasappel-currydressing
10min
Beef laab
1 godz. 5 min
Omelet van eiwit
35 min
Antioxidantenboost
10min
Mangosapje met cayennepeper
10min
Groene bron
10min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Brak ocen
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Penne met mosselen
1 godz. 5 min
Rode bietensap
10min