Napolitain

Napolitain

3.9 10 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
20 morceaux

Składniki

Fondant blanc (voir conseils)
  • de sucre
    300 g
  • d'eau
    100 g
Biscuit à la vanille
  • oeufs
    4
  • de sucre
    120 g
  • d'extrait naturel de vanille
    10 g
  • de farine blanche
    70 g
  • de maïzena
    30 g
Biscuit au chocolat
  • oeufs
    4
  • de sucre
    120 g
  • de farine blanche
    50 g
  • de maïzena
    30 g
  • de poudre de cacao
    20 g
Ganache
  • de chocolat noir 70% en morceaux
    250 g
  • de crème, min. 30% M.G.
    200 g
Finition
  • d'eau suivant le poids du fondant
    30 g
  • de pépites de chocolat
    50 g
    50 g de vermicelles de couleur

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 283 kcal / 1188 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 10.9 g
Węglowodany 40.4 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...