Ciabatta italienne

Ciabatta italienne

5.0 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 pièces

Składniki

  • 330 g d'eau minérale
  • 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 6 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine T55, et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • 35 g d'huile d'olive
  • eau (1 bol)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 13 g
Kalorie 2391 kJ / 568 kcal
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 103 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...