Bouillon de poisson et de crevettes

Bouillon de poisson et de crevettes

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
800 g

Składniki

  • de crevettes crues non décortiquées la tête et la carapace, réserver la chair
    200 g
  • poireau en rondelles (3 cm)
    1
  • d'huile d'olive extra vierge
    25 g
  • d'eau
    800 g
  • de l'os central de la lotte de mer
    150 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de persil frais
    2 brins

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 90.3 kcal / 377.8 kJ
Białko 9.7 g
Tłuszcz 4.9 g
Węglowodany 1.9 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 552 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...