Bouillon de poisson et de crevettes

Bouillon de poisson et de crevettes

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 recette complète

Składniki

  • de crevettes crues non décortiquées , la tête et la carapace, réserver la chair
    200 g
  • poireau , en rondelles (3 cm)
    1
  • d'huile d'olive extra vierge
    25 g
  • d'eau
    800 g
  • de l'os central de la lotte de mer
    150 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de persil frais
    2 brins

Wartości odżywcze na 1 recette complète

Kalorie 1270 kJ / 304 kcal
Białko 11.45 g
Węglowodany 5.55 g
Tłuszcz 26.18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...