Bouillon de poisson et de crevettes

Bouillon de poisson et de crevettes

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
800 g

Składniki

  • 200 g de crevettes crues non décortiquées la tête et la carapace, réserver la chair
  • 1 poireau en rondelles (3 cm)
  • 25 g d'huile d'olive extra vierge
  • 800 g d'eau
  • 150 g de l'os central de la lotte de mer
  • 1 c. à café de sel
  • 2 brins de persil frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 552 mg
Białko 9.7 g
Kalorie 377.8 kJ / 90.3 kcal
Tłuszcz 4.9 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...