Pizza à la farine d'épeautre

Pizza à la farine d'épeautre

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions

Składniki

Pâte
  • huile d'olive extra vierge pour badigeonner
  • d'eau à température ambiante
    220 g
  • de sucre
    1 c. à café
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    20 g
    2 c. à café de levure boulangère sèche, (8 g)
  • de farine manitoba
    200 g
    200 g de farine pour pizza
  • de farine d'épeautre
    200 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
Garniture
  • de chicorée rouge en lamelles
    450 g
  • de sel
    2 - 3 pincées
  • d'huile d'olive extra vierge
    20 g
  • de taleggio (sans la croûte)
    200 g
  • noix décortiquées
    10 - 15

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 213 kcal / 891 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...