Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de blé, en grains
- 150 g de bananes, en rondelles
- 230 g de lait, et un peu pour badigeonner
- 80 g de sirop d’agave
- 1 cube de levure fraîche (40 g)
- 400 g de farine
- 100 g de flocons d'avoine grossiers
- 100 g de cerises, séchées
- 50 g de beurre, à température ambiante, en morceaux
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1159 kJ / 276 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau des rois
1sa 55 dk
Barres aux baies
1h
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Barres énergétiques aux céréales et fruits secs
2h 30min
Petits pains au müesli (sucrés)
2h
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 30min
Focaccia croustillante
2 godz. 10 min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Pain paysan
3h
Pain aux graines de lin
1 godz. 30 min
Petits pains au yogourt et sésame
1 godz. 30 min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min