Focaccia croustillante

Focaccia croustillante

3.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions

Składniki

Pâte
  • huile d'olive pour badigeonner
  • de semoule de blé dur
    200 g
  • d'eau tiède
    350 g
  • de levure boulangère fraîche (⅓ de cube)
    15 g
    ½ sachet de levure boulangère sèche
  • de sucre
    1 c. à café
    1 c. à café de poudre de malt
  • de sel
    2 c. à café
  • de farine à pain
    400 g
Garniture
  • d'huile d'olive extra vierge
    60 g
  • de tomates olivettes en tranches (4 mm)
    400 g
  • d'ail en tranches fines
    1 gousse
  • d'origan séché
    1 c. à soupe
  • de sel
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 445 kcal / 1862 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 79 g
Błonnik 4.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...