Tarte fine aux deux chocolats et fruits rouges

Tarte fine aux deux chocolats et fruits rouges

4.5 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 portions

Składniki

La crème au chocolat blanc et vanille
  • gousse de vanille
    1
  • de crème, 35 % m.g.
    300 g
  • de chocolat blanc en morceaux
    350 g
La pâte brisée au chocolat
  • de sucre
    50 g
  • de cacao en poudre
    50 g
  • de farine
    200 g
  • de beurre en morceaux
    125 g
  • œuf
    1
Le dressage
  • de fraises
    100 g
  • de framboises fraîches
    150 g
  • de myrtilles
    100 g
  • de groseilles
    125 g
  • de sucre glace
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 879 kcal / 3667 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 54 g
Węglowodany 80 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...