Salade de pommes de terre aux œufs et sauce crémeuse

4.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 700 g d'eau
  • 4 œufs
  • 700 g de pommes de terre coupées en tranches (1 cm), avec ou sans la peau
  • 300 g de fèves d’edamame fraîches
    300 g de fèves d’edamame, congelées, décongelées
  • 1 c. à café de sel
  • 20 g de ciboulette fraîche finement ciselée
  • 10 g d'aneth, frais effeuillé
  • 15 g de persil frais effeuillé
  • 50 g d'huile d'olive
  • 25 g de jus de citron, fraîchement pressé
  • 10 g de moutarde
  • 1 pincée de sucre
  • ½ c. à café de poivre noir, moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 719.6 mg
Białko 19.2 g
Kalorie 1757.6 kJ / 420.1 kcal
Tłuszcz 21.9 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...