One pot penne-poireaux

One pot penne-poireaux

3.8 107 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de persil plat frais (d’env. 20 g), effeuillé
    1 bouquet
  • de Sbrinz en morceaux (2 cm)
    50 g
  • citron zeste prélevé à l’économe
    ½
  • de poireaux en morceaux (3 cm)
    550 g
  • de pâtes sèches (penne rigate, cuisson 10-12 minutes)
    300 g
  • d'eau
    450 g
  • de crème entière
    300 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de poivre, moulu (par ex. de Tasmanie)
    4 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 613 kcal / 2543 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...