Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 spicchi di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 900 g di carne di agnello per spezzatino, disossata, (3 cm x 3 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato
- ½ cucchiaio di paprica
- 2 cucchiai di aceto
- 1 rametto di timo fresco
- ½ cucchiaino di origano fresco
- 1 foglia di alloro secca
- 50 g di vino bianco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1418 kJ / 339 kcal
- Białko
- 14.84 g
- Węglowodany
- 1.17 g
- Tłuszcz
- 30.57 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpette al sugo
40 min
Purè di patate nature
55min
Pollo in salsa di peperoni con couscous di zucchine e feta
Brak ocen
Tiramisù
5hod. 20min
Insalata di riso
1óra
Ragù di carne alla bolognese
1óra 15p
Brodo di carne in pasta
45 min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1óra
Pasta al tonno e melanzane
30min
Pasta con pollo e funghi
Brak ocen
Polpette di carne in salsa di funghi
35 min
Spaghettini al sugo con polpettine di lenticchie
1h 5min