Stufato di agnello

Stufato di agnello

5.0 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

  • 6 spicchi di aglio
  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 900 g di carne di agnello per spezzatino, disossata (3 cm x 3 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 3 pizzichi di pepe macinato
  • ½ cucchiaio di paprica
  • 2 cucchiai di aceto
  • 1 rametto di timo fresco
  • ½ cucchiaino di origano fresco
  • 1 foglia di alloro secca
  • 50 g di vino bianco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 14.84 g
Kalorie 1418 kJ / 339 kcal
Tłuszcz 30.57 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 1.17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...