Gulasch di agnello

Gulasch di agnello

3.6 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 2 spicchi di aglio
  • 150 g di cipolla a metà
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di carne di agnello in bocconcini senza nervi (spalla o gamba), in pezzi
  • 20 g di crema di peperoncino
  • 150 g di pomodori in quarti
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di cumino in polvere
  • ½ cucchiaino di pepe macinato fresco
  • ½ cucchiaino di paprica dolce
  • ½ cucchiaino di rosmarino secco in polvere
    ½ cucchiaino di timo secco
  • 2 foglie di alloro fresche
  • 30 g farina
  • 150 g di acqua
  • 20 g di aceto
  • 150 g di peperone verde in anelli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 28 g
Kalorie 1144 kJ / 273 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...