Boeuf Stroganoff

Boeuf Stroganoff

3.5 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    30 g
  • d'oignons en quartiers
    120 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'aloyau de boeuf en lanières (env. 7 x 1,5 cm)
    700 g
  • de purée de tomates
    10 g
  • de champignons de Paris, frais tranchés
    300 g
  • de sel fin
    1 c. à café
  • de poivre noir, fraîchement moulu
    1 pincée
  • de crème, min. 30% M.G.
    200 g
  • de persil frais haché, pour la garniture
    8 - 10 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 360 kcal / 1506 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...