Boeuf Stroganoff
TM5 TM6

Boeuf Stroganoff

3.5 (21 ocen)

Składniki

  • 30 g d'huile d'olive
  • 120 g d'oignons, en quartiers
  • 2 gousses d'ail
  • 700 g d'aloyau de boeuf, en lanières (env. 7 x 1,5 cm)
  • 10 g de purée de tomates
  • 300 g de champignons de Paris, frais, tranchés
  • 1 c. à café de sel fin
  • 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
  • 200 g de crème, min. 30% M.G.
  • 8 - 10 brins de persil frais, haché, pour la garniture

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1506 kJ / 360 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
34 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy