Urządzenia i Akcesoria
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
2 porties
Składniki
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
gemalen koriander1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen gember1 snuifje
-
kip (1 volledige kip, zie tip)650 g
-
courgette in schijfjes200 g
-
fijn zout1 tl
-
uien in stukken150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan, gemalen1 zakje
-
200 g water, + 1 tl kippenbouillonpasta, zelfgemaaktgevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
52 g
Kalorie
2899 kJ /
693 kcal
Tłuszcz
42.5 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus op gevogelte
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Ninguna valoración
Paddenstoelentaart
1h 30min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Ninguna valoración
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Venkelsapje
10min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Fideuá van groenten
40min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Chocoladecustard
1h 20min