Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g kippenborst filet, zonder vel
Tomatensaus
- 1 teentje knoflook
- 80 g ui, gehalveerd
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 20 g olijfolie
- 3 tl Provençaalse kruiden, gedroogd
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
-
1 ½
tl groentebouillonpasta
lub 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 600 g gehakte tomaten, uit blik
- 150 g water
Kipballetjes
- 110 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g brood, oud, in stukken
- 60 g melk
- ¾ tl gedroogde oregano
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 ei
Spaghetti
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
- 15 g olijfolie
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 270 g droge pasta, type spaghetti
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2507 kJ / 599 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolade toffee cake
2sa
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Ovengebakken groentechips
Brak ocen
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Chocolade en banaan charlotte
Brak ocen
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2sa
Goulash van soja met knoedels
1sa 25 dk
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Chocolade broodpudding
1sa 25 dk