Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
TM5 TM6

Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti

3.7 (9 ocen)

Składniki

  • 400 g kippenborst filet, zonder vel

Tomatensaus

  • 1 teentje knoflook
  • 80 g ui, gehalveerd
  • 3 takjes verse peterseliebladeren
  • 20 g olijfolie
  • 3 tl Provençaalse kruiden, gedroogd
  • ¾ tl zout
  • ¼ tl gemalen zwarte peper
  • 1 ½ tl groentebouillonpasta
    lub 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
  • 600 g gehakte tomaten, uit blik
  • 150 g water

Kipballetjes

  • 110 g Parmezaanse kaas, in stukken
  • 50 g brood, oud, in stukken
  • 60 g melk
  • ¾ tl gedroogde oregano
  • ½ tl zout
  • 1 snuifje gemalen zwarte peper
  • 1 ei

Spaghetti

  • 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
  • 15 g olijfolie
  • 1200 g water
  • 1 ½ tl zout
  • 270 g droge pasta, type spaghetti

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2507 kJ / 599 kcal
Białko
46 g
Węglowodany
60 g
Tłuszcz
17 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy