Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g boter, in stukken
- 60 g sjalotten (ong. 2 sjalotten), gepeld en gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 220 g water
-
½
tl huisgemaakte vleesbouillonpasta, naar believen (zie tip)
lub ½ vleesbouillon blokje (voor 0,5 l) -
2
tl roze peperkorrels
lub 2 tl groene peper, vers, op azijn - 300 g nieuwe aardappelen, ongepeld, gewassen en in stukken (2 x 2 cm)
- olijfolie, om in te vetten
- 700 g lamsentrecote, ontbeend (in stukken van 6- 8 cm gesneden )
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 el water
- 150 - 200 g groene asperges, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 1 wortel, in julienne
- 1 el whisky
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- 60 g verse room
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1830 kJ / 435 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 29.3 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Brak ocen
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Driekoningentaart met pompoen
Brak ocen
Worstmummies
Brak ocen
Steak au Poivre
20 Min
Pekingeend
45 Min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Groene pepersaus
20 Min