Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g boter, in stukken
- 60 g sjalotten (ong. 2 sjalotten), gepeld en gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 220 g water
-
½
tl huisgemaakte vleesbouillonpasta, naar believen (zie tip)
lub ½ vleesbouillon blokje (voor 0,5 l) -
2
tl roze peperkorrels
lub 2 tl groene peper, vers, op azijn - 300 g nieuwe aardappelen, ongepeld, gewassen en in stukken (2 x 2 cm)
- olijfolie, om in te vetten
- 700 g lamsentrecote, ontbeend (in stukken van 6- 8 cm gesneden )
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 el water
- 150 - 200 g groene asperges, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 1 wortel, in julienne
- 1 el whisky
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- 60 g verse room
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1830 kJ / 435 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 29.3 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Bechamelsaus
15 Min
Aardbeien curryketchup
Brak ocen
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Bevroren aardbeidaiquiri
10 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Bearnaisesaus
15 Min