Wersje kompatybilne
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
60
g Gouda kaas, in stukken
lub 60 g Edammer kaas, in stukken - 60 g spekblokjes
- 800 - 850 g kippenborstfilets, ontbeend, ontveld en opengesneden tot een enkele platte steak
- 3 el sojasaus
-
1
tl rundvleesextract (bv. Bovril, Maggi)
lub 1 tl vleesbouillonpasta, huisgemaakt - 40 g olijfolie
- 280 - 300 g uien, in vier gesneden
- 2 - 3 teentjes knoflook, naar smaak
- 1 snuifje zout
- 400 g zoete aardappelen, gepeld, in dikke schijfjes (4 cm)
- 500 g appels (bv. Granny Smith, Golden Delicious), klokhuis verwijderd, in vier gesneden
- 180 g kookappels (bv. Bramley, Reinette), gepeld, klokhuis verwijderd, in vier gesneden
- 1 tl azijn, liefst cider- of rijstazijn (zie tip)
- 1 volle tl currypoeder, pikant of mild, naar smaak
- 150 - 200 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2745 kJ / 656 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 7.3 g
Alternatywne przepisy
Bloemkool met kaas
55min
Viscurry
35 分钟
Choronsaus
20min
Erwten met ham
25 分钟
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1小时 45 分钟
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Tex-mexburger
4h 25min
Lamslende met roze pepersaus
45 分钟
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Frangipanetaart
1h 25min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1小时
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 分钟