Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di patate a pezzi
- 150 g di cipolle a metà
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 20 g di fiocchi d'avena
- 1 uovo
- olio per frittura
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1818 kJ / 434 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 4.1 g
Alternatywne przepisy
Cornetti con carne macinata
30 Min
Flammkuchen con patate
1h 30min
Piccata di pollo su ratatouille
40min
Trote con riso alle verdure
45 Min
Gratin di patate
1 Std. 10 Min
Manzo al tamarindo con riso
8 Std. 10 Min
Torta salata di spinaci e pomodorini
1 godz. 45 min
Vellutata al peperone rosso e zenzero
50 min
Riso al latte con purea ai frutti di bosco
55 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Torta salata di spinaci
55 Min
Pan di Spagna facile alle mele
50 min