Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de espárragos blancos con su líquido (1 lata)
- 800 g de leche
- 40 g de maicena
- 80 g de mantequilla
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 705 kJ / 169 kcal
- Białko
- 5.19 g
- Węglowodany
- 10.06 g
- Tłuszcz
- 11.97 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vichyssoise de espárragos
30 Min
Crema de ajo con puerro y patatas
45min
Crema de espinacas y quesitos
30 Min
Crema de calabacín y aguacate
30 Min
Sopa fría de manzana y puerro
2h 40min
Crema de boletus
1 godz. 35 min
Crema fría de zanahorias al aroma de jengibre
1h
Crema de calabaza con queso azul
30 Min
Vichyssoise
2h 20min
Crema de champiñones
20min
Gazpacho de espárragos blancos
1h 5min
Crema de puerros y pera con jamón
40min