Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de espárragos blancos con su líquido (1 lata)
- 800 g de leche
- 40 g de maicena
- 80 g de mantequilla
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 705 kJ / 169 kcal
- Białko
- 5.19 g
- Węglowodany
- 10.06 g
- Tłuszcz
- 11.97 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35 min
Vichyssoise
2 godz. 20 min
Crema de champiñones
20 min
Crema de espárragos y gambas
30 min
Sopa fría de manzana y puerro
2 godz. 40 min
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
45 min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Vichyssoise de espárragos
30 min
Crema de calabaza con queso azul
30 min
Crema de boletus
1h 35min
Gazpacho de espárragos blancos
1 godz. 5 min