Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
TM5 TM6

Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)

(Brak ocen)

Składniki

  • 4 garlic cloves
  • 1 tsp salt
  • 1 tbsp lemon juice
  • 800 g grouper steak (approx. 4-6 pieces)
  • 200 g cassava flour
  • 240 g onions, cut in pieces
  • 450 g tomatoes, cut in pieces
  • 40 g vegetable oil
  • 800 g water
  • 200 g salt cod, soaked and drained
  • 400 g sweet potatoes, cut in slices
  • 400 g cassava root, cut in slices
  • 2 bananas (approx. 240 g), cut in slices

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2686.2 kJ / 642 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
119 g
Tłuszcz
11 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy