Urządzenia i Akcesoria
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
grouper steak (approx. 4-6 pieces)800 g
-
cassava flour200 g
-
onions cut in pieces240 g
-
tomatoes cut in pieces450 g
-
vegetable oil40 g
-
water800 g
-
salt cod soaked and drained200 g
-
sweet potatoes cut in slices400 g
-
cassava root cut in slices400 g
-
bananas (approx. 240 g), cut in slices2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
2686.2 kJ /
642 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
119 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Africa
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Spinach, avocado and egg purée (first foods)
20 min
Halloween Pumpkin Tart
2 godz.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Beef and Vegetable Soup (8-12 months)
30 min
Chicken with couscous and saffron
1 godz. 15 min
Chicken casserole with saffron and orange
1 godz. 35 min
Lemon cake
2 godz.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Smoothie
5 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min