Urządzenia i Akcesoria
Veal in tuna sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz.
8 portions
Składniki
Tuna sauce
-
sunflower oil300 g
-
canned tuna in oil drained80 g
-
capers and a little extra for the garnish10 g
-
anchovy fillet, preserved in oil3
-
vinegar1 tsp
-
egg1
-
egg yolk1
-
lemon juice20 g
-
salt to taste2 pinches
To cook the veal
-
white veal top round roast (800-1000 g)1
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground2 pinches
-
water for steaming1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38.07 g
Kalorie
2814 kJ /
675 kcal
Tłuszcz
58.1 g
Węglowodany
0.05 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Neapolitan Pizza
Brak ocen
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Apple Buckle Cake (TM5)
2 godz.
Tuna dip
15 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Tiramisu
5 godz. 20 min
Crema catalana
40 min
Calamares a la Americana
50 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Chicken Liver Pate
25 min
Salmon Tartare
10 min
Creamy courgette soup
25 min