Urządzenia i Akcesoria
Squid à la provençale
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
onions cut in halves100 g
-
red peppers cut in pieces200 g
-
olive oil plus extra for frying30 g
-
raw squid rings600 g
-
salt5 pinches
-
ground Espelette pepper2 pinches
-
lemon, preferably organic zest and juice1
-
fresh basil leaves chopped10
-
tomatoes cut in halves500 g
-
ground white pepper3 pinches
-
courgettes cut in cubes (approx. 1 cm)400 g
-
yellow pepper cut in strips (approx. 3 cm long)100 g
-
fennel bulb cut in strips (approx. 3 cm long)200 g
-
green olives, pitted160 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
1494 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Veal fillet with mirabelle plums
1 godz. 50 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Zesty avocado with crab
10 min
Peas and jamon
40 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15 min