Urządzenia i Akcesoria
Squid à la provençale
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
onions cut in halves100 g
-
red peppers cut in pieces200 g
-
olive oil plus extra for frying30 g
-
raw squid rings600 g
-
salt5 pinches
-
ground Espelette pepper2 pinches
-
lemon, preferably organic zest and juice1
-
fresh basil leaves chopped10
-
tomatoes cut in halves500 g
-
ground white pepper3 pinches
-
courgettes cut in cubes (approx. 1 cm)400 g
-
yellow pepper cut in strips (approx. 3 cm long)100 g
-
fennel bulb cut in strips (approx. 3 cm long)200 g
-
green olives, pitted160 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
1494 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Spelt and chicken salad
1h 15min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Peking-Style Duck Pancakes
11h 25min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Chickpea Gratin
1h
Mushroom Parmentier
1h 10min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min