Urządzenia i Akcesoria
Provençal alouettes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves5
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
bacon cubes200 g
-
beef slices sliced very thin (taken from a silverside)8
-
onions cut in halves80 g
-
olive oil30 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dried thyme1 pinch
-
fresh bay leaf1
-
salt1 ½ tsp
-
ground white pepper7 pinches
-
dry white wine80 g
-
water250 g
-
potatoes500 g
-
green olives150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
75 g
Kalorie
3405 kJ /
814 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Kimchi Udon Soup
Brak ocen
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8 godz. 40 min
Flourless Chocolate Puddings
35 min
Spiced lamb flatbread
1 godz. 50 min
Tuna and Olive Empanaditas
4 godz. 5 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Moroccan chicken and couscous
45 min
Courgette and cod lasagne
1 godz.
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 godz.