
Urządzenia i Akcesoria
Duchess casserole with vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
water1600 g
-
waxy potatoes fitting through hole in mixing bowl lid800 g
-
carrots cut in pieces (4 cm)700 g
-
green peas, fresh or frozen250 g
-
butter in pieces, plus extra for greasing30 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
salt¾ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
Béchamel
-
butter cut in pieces40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
-
salt¾ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
-
fresh parsley chopped, for garnishing½ bunch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
379.3 kcal /
1587.1 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
15.4 g
Węglowodany
50.2 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Sód
742.5 mg