Urządzenia i Akcesoria
Duchess casserole with vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
water1600 g
-
waxy potatoes fitting through hole in mixing bowl lid800 g
-
carrots cut in pieces (4 cm)700 g
-
green peas, fresh or frozen250 g
-
butter in pieces, plus extra for greasing30 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
salt¾ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
Béchamel
-
butter cut in pieces40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
-
salt¾ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
-
fresh parsley chopped, for garnishing½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
742.5 mg
Białko
12 g
Kalorie
1587.1 kJ /
379.3 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
50.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 godz. 15 min
Aperol Spritz®
10 min
Stir Fried Potato Shreds
Brak ocen
Shrimp Aguachile
15 min
Ginger Lemonade
10 min
Pizza rolls
1 godz. 45 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Vegetable fideuá
40 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Turkey rolls with gorgonzola
1 godz.
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min