
Urządzenia i Akcesoria
Veal stew (Blanquette de veau)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
water700 g
-
fresh thyme1 sprig
-
dried bay leaves2
-
fresh flat-leaf parsley1 bunch
-
veal meat cut in pieces (approx 2cm x 3cm)600 g
-
carrots cut in slices (1 cm)300 g
-
leeks cut in slices (1 cm)200 g
-
fresh white button mushrooms cut in quarters300 g
-
butter20 g
-
flour15 g
-
salt½ tsp
-
ground pepper¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
310 kcal /
1293 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Brak ocen
Prune jam
55 min
Hornazo
Brak ocen
Salmon tartare
10 min
Classic zabaglione
15 min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2 godz. 45 min
Provençal alouettes
1 godz. 30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Baked cheesecake
3 godz. 10 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min