Urządzenia i Akcesoria
Veal stew (Blanquette de veau)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
water700 g
-
fresh thyme1 sprig
-
dried bay leaf2
-
fresh flat-leaf parsley1 bunch
-
veal meat cut in pieces (approx 2cm x 3cm)600 g
-
carrots cut in slices (1 cm)300 g
-
leeks cut in slices (1 cm)200 g
-
fresh white button mushrooms cut in quarters300 g
-
butter20 g
-
flour15 g
-
salt½ tsp
-
ground pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1293 kJ /
310 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguette
3 godz. 45 min
Mushroom Fettuccine
Brak ocen
Asparagus Cream Soup
25 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Gefilte Fish
1 godz. 10 min
Salmon tartare
10 min
Duchess Potatoes
1 godz. 10 min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Chicken in peach sauce
40 min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 min
Borscht
50 min