Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g water
- 1 sprig fresh thyme
- 2 dried bay leaves
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley
- 600 g veal meat, cut in pieces (approx 2cm x 3cm)
- 300 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 200 g leeks, cut in slices (1 cm)
- 300 g fresh white button mushrooms, cut in quarters
- 20 g butter
- 15 g flour
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1293 kJ / 310 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 7 g
Alternatywne przepisy
Cod with Citrus Butter
50min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Pumpkin Pie
Brak ocen
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 godz.
Apricot Dessert with Vanilla Yogurt
1 Std. 30 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Trout with hollandaise sauce
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Salmon and fennel risotto
30min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Penne with mussels
Brak ocen