Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 36 oz beef chuck, cubed (2 in.)
- 3 oz all-purpose flour
- ½ - 1 oz dried porcini mushrooms, to taste
- ½ - 1 oz fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 5 garlic cloves
- 8 oz yellow onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 dried bay leaves
- 1 bottle red wine, Cabernet (750 ml)
- 5 tbsp vegetable oil, divided, to fry
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 25 oz beef stock
- 1 tbsp butter, divided
- 16 oz fresh brown mushrooms, cleaned and halved, divided
- 4 pinches salt, divided
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp water
- 8 oz pearl onions, peeled (see Tip)
- 8 oz water (approx. 1 cup)
- mashed potatoes, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4016 kJ / 959.8 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 40.5 g
- Tłuszcz
- 51.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.8 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 693.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1小时 10 分钟
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1小时
Aji Verde Sauce
1小时
Chicken Mole Verde
1小时 5 分钟
Salsa Brava
10min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Slow Cooked Chili con Carne
7 Std.
Beef Wellington (Ben)
10 Std. 10 Min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10 min
Habanero Salsa
10min