Urządzenia i Akcesoria
Steamed lemon cake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 slices
Składniki
-
butter, unsalted cut in pieces, plus extra for greasing150 g
-
2 tbsp flour, for dustingwheat semolina for dusting2 tbsp
-
sugar180 g
-
lemon, preferably organic zest and juice1
-
eggs3
-
milk20 g
-
flour180 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
water1400 g
-
dark chocolate, 70% cocoa solids cut in pieces100 g
-
15 g coconut oilneutral oil (e.g. sunflower, rapeseed)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
1209 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45 min
Chopped vegetable salad
10 min
Chickpea Soup (Revithia)
1 godz. 40 min
Galapagos Mocktail
10 min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 min
Almond and Matcha Cake
1 godz. 10 min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min
Cheesecake (baked)
7 godz. 20 min
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Cheesecake (unbaked)
5 godz. 30 min
Gluten-Free Rolls
1 godz. 20 min