Urządzenia i Akcesoria
Steamed lemon cake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 slices
Składniki
-
butter, unsalted cut in pieces, plus extra for greasing150 g
-
2 tbsp flour, for dustingwheat semolina for dusting2 tbsp
-
sugar180 g
-
lemon, preferably organic zest and juice1
-
eggs3
-
milk20 g
-
flour180 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
water1400 g
-
dark chocolate, 70% cocoa solids cut in pieces100 g
-
15 g coconut oilneutral oil (e.g. sunflower, rapeseed)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
1209 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6 godz. 10 min
Cranberry Mung Bean Cake
4 godz. 55 min
Peach and Almond Ice Cream
8 godz. 10 min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9 godz. 5 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Red Grape and Olive Oil Cake
1 godz. 40 min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2 godz.
Beef Stroganoff
40 min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 min
Apple and Kiwi Jam
40 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 godz. 45 min
Baked spinach and eggs
40 min