
Urządzenia i Akcesoria
Avocado with Egg and Salmon Tartare
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
large eggs chilled, straight from the refrigerator6
-
water to fill to the 1L mark
-
dill, fresh leaves only2 sprigs
-
salmon fillet, fresh, skinless cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
red peppercorn, dried divided1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
microgreens to garnish
-
white bread, in square, sliced, for toasting6 slices
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
376.2 kcal /
1580.1 kJ
Białko
20.6 g
Tłuszcz
24.1 g
Węglowodany
16.5 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Sód
457.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Happy Easter!
8 Przepisów
Kanada
Kanada