Urządzenia i Akcesoria
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Shortcrust pastry
-
wheat flour300 g
-
unsalted butter soft, cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
garlic cloves2
-
shallots cut in halves2
-
parsley leaves only10 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
egg yolks2
-
sausage meat200 g
-
potatoes cut in slices (0.5 cm)400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.7 g
Kalorie
2327.3 kJ /
557.3 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Biscuits and Gravy
40 min
Three course meal for two in 30 minutes
1 godz. 15 min
Pumpkin soup
35 min
Pumpkin risotto with bacon
25 min
Baked cheesecake
3 godz. 10 min
Salted caramel slice
2 godz. 40 min
Leek and ham tart
1 godz. 55 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Cheesecake (unbaked)
5 godz. 30 min