Urządzenia i Akcesoria
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Shortcrust pastry
-
wheat flour300 g
-
unsalted butter soft, cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
garlic cloves2
-
shallots cut in halves2
-
parsley leaves only10 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
egg yolks2
-
sausage meat200 g
-
potatoes cut in slices (0.5 cm)400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.7 g
Kalorie
2327.3 kJ /
557.3 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
VEGEMITE® and cheese butter
10 min
Creamy Pepper Soup
20 min
Hot Cross Buns
1 godz. 55 min
Apple Tart (TM6)
Brak ocen
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Brak ocen
Beef Stew with Mashed Potatoes
1 godz. 30 min
Strawberry ice cream bars
12 godz. 15 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40 min
Fish balls with yoghurt sauce
1 godz. 50 min
Rustic bread
2 godz.
Coffee Candy
25 min