Urządzenia i Akcesoria
Chickpea and carrot dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 jar
Składniki
-
olive oil60 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)250 g
-
onions cut in wedges60 g
-
20 g honeyagave syrup20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
canned chickpeas drained400 g
-
tahini (sesame paste, see tip)100 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
freshly ground pepper adjust to taste½ tsp
-
lemon juice20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
5 g
Kalorie
802 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Traditional hommus
25 godz. 5 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Zhoug (Diabetes)
10 min
Vegan mayonnaise
15 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Beetroot salad
10 min
Paella with kidney beans
55 min
Hummus
5 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min